fbpx

Reviews

Superveel geleerd

Rated 5 out of 5
09/12/2020

ik vond het fijne periode en heb veel van je geleerd. Heel erg bedankt voor de goede begeleiding! ๐Ÿ˜Š
Ik ga nu op eigen krachten lekker verder met afvallen๐Ÿ’ช๐Ÿผ

Laurissa

Ze staat altijd voor je klaar!

Rated 4 out of 5
02/11/2020

Ik ben bij Marieke begonnen met de c9 en ondanks dat ik er al bekend mee was,heeft deze 2de kuur mij veel meer geholpen. Ik ben er een paar kilo mee afgevallen en kwam door de coaching ook in de juiste mindset. Vandaar dat ik daarna besloten heb om een traject van 3 maanden aan te gaan met Marieke. Hierin heeft ze mij heel goed ondersteund. Niet alleen met eten maar zeker ook op het mentale gebied. Het elke keer meedenken hoe het voor mij makkelijker werd om een gezond eetpatroon te volgen zonder de druk van het lijnen te voelen. Voor mij was dit heel belangrijk.

Sanne

Marieke luistert en begrijpt mijn hulpvraag

Rated 5 out of 5
19/10/2020

Reviews schrijven doe ik niet snel.
Toch kan ik iedereen die meer wil weten over gezonde voeding, afvallen, coaching aanraden om contact op te nemen met Marieke Geurds van Mae Vitae. Waarom, Marieke luistert goed naar wat ik wil. En begrijpt mijn hulpvraag. Namelijk op gewicht te blijven en meer energie uit mijn voeding te halen! Geen makkelijke hulpvraag want andere diรซtiste konden mij niet helpen. Marieke luistert heel goed en weet mij meteen te vertellen wat ik nog beter kan doen ipv wat ik niet moet doen. Ook kijkt ze samen of het weekmenu wat ze heeft opgesteld ook in de praktijk voor mij uitvoerbaar is. Of dat er aanpassingen nodig zijn.
Echt geweldig. Ik ben zo blij met haar hulp dat ik absoluut overtuigd ben dat het mij gaat lukken met haar hulp.
Absoluut een aanrader voor iedereen. Ook als je alleen meer wilt weten over gezonde voeding.

Cindy

altijd 7 dagen beschikbaar

Rated 5 out of 5
19/10/2020

Marieke is een supervriendelijk en geduldige coach echt 7 dagen beschikbaar.
Ze heeft me erg goed begeleid en duidelijk alles uitgelegd. C9 is echt iets super goeds. Je merkt dat je veel beter in je vel gaat voelen. En het reinigt je lichaam en vaak val je ook nog enkele kiloโ€™s af. Echt een aanrader.

Inge

C9- startpakket zorgt voor resultaat

Rated 5 out of 5
19/10/2020

C9 is de ideale manier om even te resetten. Negen dagen een duidelijk plan volgen, heldere stappen en goed vol te houden! Marieke is oprecht geรฏnteresseerd en op haar instagram-account geeft ze fijne tips die in te bouwen zijn in een gezonde leefstijl met zo nu enVdan ruimte voor guilty pleasures!

Caro

Coaching is de moeite waard

Rated 5 out of 5
19/10/2020

Afgelopen 3 jaar heb ik jaarlijks een C9 kuur doorlopen. Het is een ideale manier om een pas op de plaats te maken qua ongezond/veel eten en vervolgens op een gezondere manier verder te gaan. Hoewel ik er iedere keer een paar kilo van af val is het psychologisch effect veel belangrijker en doeltreffend. Overigens valt honger reuze mee en zal je je fitter voelen dan voorheen gedurende de kuur. Maevitae biedt de C9 voor een super prijs en het pakket was binnen 2 dagen in huis. Extra attent was haar persoonlijke aandacht en interesse gedurende de 9 dagen. Zowel de kuur als de ondersteuning van Marieke zijn absoluut de moeite waard. Erg tevreden

Thom

Super service

Rated 5 out of 5
19/10/2020

Marieke heeft me deskundig advies gegeven over haar producten en de bestelling heel snel geleverd. Ik ga zeker vaker bij haar bestellen.

Joep

Schrijf hier jouw review van MaeVitae

Open chat
Hi, waar kan ik je mee helpen?