fbpx

Reviews

Betrokken en doortastend!

Rated 5 out of 5
01/09/2021

Marieke heeft mij gecoacht en begeleid bij de C9 kuur. Ze is zeer bekwaam en betrokken tijdens het proces. Haar empathie en doortastendheid zijn dan ook รฉรฉn van haar kernkwaliteiten. Door het stellen van de juiste vragen weet Marieke altijd tot de kern te komen. Ze is een fijne sparringpartner en weet waar ze het over heeft! Met haar hulp en mijn inzet heb ik in korte tijd fantastische resultaten geboekt. Ervaar je moeilijkheden met het maken van betere/gezonde keuzes in je leven, neem dan vooral contact op met Marieke! Ik heb er onwijs veel aan gehad.

Nadine

Begane coach

Rated 5 out of 5
01/07/2021

Een korte tijd met marieke samen gewerkt. Wat mij voornamelijk op viel was haar begaanheid. Ook het gevoel van oprechtheid. Dat er niet alleen naar voeding worst gekeken, maar ook een stukje mentale hulp. Dat was voor mij persoonlijk erg fijn.
Heb er veel van opgestoken en geleerd. Bedankt daarvoor

Mary

fijne coaching

Rated 5 out of 5
17/05/2021

De afgelopen drie maanden heb ik bij Marieke een coaching traject gevolgd. De begeleiding heb ik als prettig ervaren. Marieke luisterde naar mij en bracht ook oplossingen naar voren (over situaties waar ik tegen aan liep, wist Marieke een antwoord op of zocht voor mij dit op). Ook hielp zij mij met de voeding in combinatie met onregelmatige diensten/ drukke leven. Ze kijkt naar jou als persoon en wat nodig is om je doel te behalen. Ik vond het een fijne periode en heb er veel van geleerd.

sharmaint.

Kort traject rond eetstoornis behandeling

Rated 4 out of 5
10/05/2021

Ik vond het zeer fijn om te praten over je gevoelens en gedachtes. Je kon echt open zeggen wat je voelde en dacht, je voelde je niet beschaamd bij haar. Ook was het fijn dat je altijd bij haar terecht kon of dat ze zelf eens vroeg hoe het liep.

Fรฉline

Fijne coach

Rated 5 out of 5
08/04/2021

Het fijnste aan het hele programma is de coaching van Marieke. Als je haar nodig hebt kun je haar direct bereiken met al je vragen.
Ik heb het c9 programma gedaan en mijn doelen behaald. Het was een pittig programma, maar daarna voelde ik me een stuk fitter en energieker.

Sylvia

Top coach!

Rated 5 out of 5
16/03/2021

Ik ben met Marieke in aanraking gekomen via een ander bedrijf. Zij werd mijn coach. Marieke heeft me goed kunnen coachen omdat ze echt naar mijn wensen heeft geluisterd. Hoe meer informatie jij zelf aan haar geeft, hoe beter zij jou kan helpen.
Het meest prettige vond ik dat ik geen gekke boodschappen in huis hoefde te halen. En ook geen boodschappen weg kon gooien omdat ze maar 1 keer gebruikt werden. En het aller fijnste was dat ik geen honger heb gehad! Ik raad Marieke dan ook iedereen aan die het maar horen wil!

Josephine Vink

Fijne coach

Rated 5 out of 5
15/03/2021

Marieke is een fijne coach die echt naar je luistert, met je mee denkt en je nergens om veroordeeld. Ze heeft mij heel goed en prettig geholpen en ik heb veel van haar geleerd. Een aanrader dus!

Jeanine

Persoonlijke coach

Rated 5 out of 5
10/03/2021

Marieke heeft me heel goed opgevangen na een mislukte poging om betere keuzes te maken in voeding en beweging. Ze is heel erg betrokken en geeft je echt veel persoonlijke aandacht en uitleg. Ze let heel erg op jouw behoefte en waar jij staat op dit moment in het leven. Een hele fijne ervaring. Marieke is zeker aan te raden als coach om jezelf te verbeteren en gezonde gewoontes aan te leren.

Fena

Lieve coach

Rated 5 out of 5
11/02/2021

Ik heb een hele fijne ervaring gehad bij Marieke. Niet alleen op het gebied van eten maar juist ook met mijn mentale strijd. Wanneer vraagt je lichaam echt om eten en wanneer heb je “mentale” honger. Ik heb nu echt een balans kunnen vinden in gezond en vooral ook lekker eten. Ik heb nu een juiste structuur gevonden in eten en kan ook echt genieten. Ik ga zeker door tot ik mijn doel behaald heb,en misschien duurt het wat langer maar met blijvend resultaat.

Sanne

Heel goed geholpen

Rated 5 out of 5
09/12/2020

ik heb Marieke als een topcoach ervaren. Ze heeft samen met mij eerst uitgezocht waar het probleem ontstond, en me daarna heel goed geholpen dit op te lossen.

Jannie

Schrijf hier jouw review van MaeVitae

Open chat
Hi, waar kan ik je mee helpen?