Laat ook jouw recensie achter via Google

Lieve coach

‘Een hele fijne ervaring bij Marieke. Niet alleen op het gebied van eten maar juist ook met mijn mentale strijd. Ik heb nu echt een balans kunnen vinden in gezond en vooral ook lekker eten. Ik heb nu een juiste structuur gevonden in eten en kan ook echt genieten. Ik ga zeker door tot ik mijn doel behaald heb. Misschien duurt het wat langer maar met blijvend resultaat.’

Sanne

Gezond Genieten Programma

Marieke luistert en begrijpt mijn hulpvraag

‘Ik schrijf niet snel een review. Maar als je meer wilt weten over gezonde voeding, afvallen, coaching aanraden om contact op te nemen met Marieke. Waarom? Marieke luistert goed naar wat ik wil. En begrijpt mijn hulpvraag. Namelijk op gewicht te blijven en meer energie uit mijn voeding te halen! Geen makkelijke hulpvraag want andere diëtiste konden mij niet helpen. Marieke luistert heel goed en weet mij meteen te vertellen wat ik nog beter kan doen ipv wat ik niet moet doen. Ook kijkt ze samen of het weekmenu wat ze heeft opgesteld ook in de praktijk voor mij uitvoerbaar is. Of dat er aanpassingen nodig zijn. Echt geweldig. Ik ben zo blij met haar hulp dat ik absoluut overtuigd ben dat het mij gaat lukken met haar hulp. Absoluut een aanrader voor iedereen. Ook als je alleen meer wilt weten over gezonde voeding'

Cindy

Top coach!

Marieke heeft me goed kunnen coachen omdat ze echt naar mijn wensen heeft geluisterd. Hoe meer informatie jij zelf aan haar geeft, hoe beter zij jou kan helpen. Het meest prettige vond ik dat ik geen gekke boodschappen in huis hoefde te halen. En ook geen boodschappen weg kon gooien omdat ze maar 1 keer gebruikt werden. En het aller fijnste was dat ik geen honger heb gehad! Ik raad Marieke dan ook iedereen aan die het maar horen wil!’

Josephine

Gezond Genieten Programma

Fijne coach

Marieke is een fijne coach die echt naar je luistert, met je mee denkt en je nergens om veroordeeld. Ze heeft mij heel goed en prettig geholpen en ik heb veel van haar geleerd. Een aanrader dus!

Jeanine

Gezond Genieten Programma

Fijne coaching

De afgelopen drie maanden heb ik bij Marieke een coaching traject gevolgd. De begeleiding heb ik als prettig ervaren. Marieke luisterde naar mij en bracht ook oplossingen naar voren (over situaties waar ik tegen aan liep, wist Marieke een antwoord op of zocht voor mij dit op). Ook hielp zij mij met de voeding in combinatie met onregelmatige diensten/ drukke leven. Ze kijkt naar jou als persoon en wat nodig is om je doel te behalen. Ik vond het een fijne periode en heb er veel van geleerd.

Sharmain T.

Gezond Genieten Programma

Kort traject rond eetstoornis behandeling

Ik vond het zeer fijn om te praten over je gevoelens en gedachtes. Je kon echt open zeggen wat je voelde en dacht, je voelde je niet beschaamd bij haar. Ook was het fijn dat je altijd bij haar terecht kon of dat ze zelf eens vroeg hoe het liep.

Feline
eetstoornis & eetproblematiek

Fijne coach

Het fijnste aan het hele programma is de coaching van Marieke. Als je haar nodig hebt kun je haar direct bereiken met al je vragen. Ik heb mijn doelen behaald. Het was een pittig programma, maar daarna voelde ik me een stuk fitter en energieker.

Sylvia

Gezond Genieten Programma

Super veel geleerd!

Ik vond het fijne periode en heb veel van je geleerd. Heel erg bedankt voor de goede begeleiding! Ik ga nu op eigen krachten lekker verder met afvallen

Laurissa

Gezond Genieten Programma

Persoonlijke coach

Marieke heeft me heel goed opgevangen na een mislukte poging om betere keuzes te maken in voeding en beweging. Ze is heel erg betrokken en geeft je echt veel persoonlijke aandacht en uitleg. Ze let heel erg op jouw behoefte en waar jij staat op dit moment in het leven. Een hele fijne ervaring. Marieke is zeker aan te raden als coach om jezelf te verbeteren en gezonde gewoontes aan te leren.

Fena

Gezond Genieten Programma

Heel goed geholpen!

ik heb Marieke als een topcoach ervaren. Ze heeft samen met mij eerst uitgezocht waar het probleem ontstond, en me daarna heel goed geholpen dit op te lossen.

Jannie

Gezond Genieten Programma

Altijd beschikbaar

Marieke is een supervriendelijk en geduldige coach echt 7 dagen beschikbaar. Ze heeft me erg goed begeleid en duidelijk alles uitgelegd. De coaching is hartstikke goed. Je merkt dat je veel beter in je vel gaat voelen. En het reinigt je lichaam en vaak val je ook nog enkele kilo’s af. Echt een aanrader.

Inge

Gezond Genieten Programma

Coaching is de moeite waard

Afgelopen 3 jaar heb ik jaarlijks een C9 kuur doorlopen. Het is een ideale manier om een pas op de plaats te maken qua ongezond/veel eten en vervolgens op een gezondere manier verder te gaan. Hoewel ik er iedere keer een paar kilo van af val is het psychologisch effect veel belangrijker en doeltreffend. Overigens valt honger reuze mee en zal je je fitter voelen dan voorheen gedurende de kuur. Maevitae biedt de C9 voor een super prijs en het pakket was binnen 2 dagen in huis. Extra attent was haar persoonlijke aandacht en interesse gedurende de 9 dagen. Zowel de kuur als de ondersteuning van Marieke zijn absoluut de moeite waard. Erg tevreden

Thom

Ze staat altijd voor je klaar!

Ik ben bij Marieke begonnen met de c9 en ondanks dat ik er al bekend mee was, heeft deze 2de kuur mij veel meer geholpen. Ik ben er een paar kilo mee afgevallen en kwam door de coaching ook in de juiste mindset. Vandaar dat ik daarna besloten heb om een traject van 3 maanden aan te gaan met Marieke. Hierin heeft ze mij heel goed ondersteund. Niet alleen met eten maar zeker ook op het mentale gebied. Het elke keer meedenken hoe het voor mij makkelijker werd om een gezond eetpatroon te volgen zonder de druk van het lijnen te voelen. Voor mij was dit heel belangrijk.

Sanne

Gezond Genieten Programma

Zorgt voor resultaat

C9 is de ideale manier om even te resetten. Negen dagen een duidelijk plan volgen, heldere stappen en goed vol te houden! Marieke is oprecht geïnteresseerd en op haar instagram-account geeft ze fijne tips die in te bouwen zijn in een gezonde leefstijl met zo nu en dan ruimte voor guilty pleasures!

Caro

Gezond Genieten Programma

Begane coach

Een korte tijd met marieke samen gewerkt. Wat mij voornamelijk op viel was haar begaanheid. Ook het gevoel van oprechtheid. Dat er niet alleen naar voeding worst gekeken, maar ook een stukje mentale hulp. Dat was voor mij persoonlijk erg fijn. Heb er veel van opgestoken en geleerd. Bedankt daarvoor

Mary

Gezond Genieten Programma

Topper met een gouden hart

Marieke heb ik per toeval gevonden. Het beste wat mij kon gebeuren! Het Food, body & mind - traject is niet zo snel mogelijk afvallen. Het is echt bewustwording en een stukje helen. Wat doe ik en waarom? Ik heb het afgelopen half jaar heel veel geleerd. ​ Het contact voelde veilig waardoor je een hoop kan delen. En je merkt dat Marieke weet waar ze over praat. Kortom een hele fijne en leerzame manier van afvallen. Een echte aanrader! ​

Marieke je bent een topper met een gouden hart!

Bianca

Gezond Genieten Programma

Betrokken en doortastend!

Marieke heeft mij gecoacht en begeleid bij de C9 kuur. Ze is zeer bekwaam en betrokken tijdens het proces. Haar empathie en doortastendheid zijn dan ook één van haar kernkwaliteiten. Door het stellen van de juiste vragen weet Marieke altijd tot de kern te komen. Ze is een fijne sparringpartner en weet waar ze het over heeft! Met haar hulp en mijn inzet heb ik in korte tijd fantastische resultaten geboekt. Ervaar je moeilijkheden met het maken van betere/gezonde keuzes in je leven, neem dan vooral contact op met Marieke! Ik heb er onwijs veel aan gehad.

Nadine

Gezond Genieten Programma

Meer inzicht & energie gekregen

Marieke heeft mij goed geholpen inzichten te krijgen in verschillende maaltijden en verschillende voedingsmiddelen/recepten. Ik heb dit in de drie maanden coaching als erg prettig ervaren. Ik ervaarde meer energie, meer rust en ik zit een stuk lekkerder in mijn vel. Ik raad haar coaching zeker aan!

Cheyenne

Gezond Genieten Programma

MaeVitae draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches