Hi, ik ben Marieke

vanuit mijn eigen ervaring en expertise wil ik jou inspireren, motiveren en helpen om jezelf terug te vinden. Ik ga jou laten ervaren dat voeding vóór je kan werken i.p.v. tegen je. Dat voeding een medicijn kan zijn wanneer jij last hebt van lichamelijke klachten of ziekte. Je hebt immers voeding nodig om gezond, fit en energiek te zijn. Ik geef jou de kennis om je lichaam te voeden en help je op weg om gezond & sterk te worden, weer in contact te staan met je lichaam en lekker in je vel zit. 

Met mijn coaching help ik jou om voorgoed af te rekenen met jouw (beginnende) eetstoornis,  eetbuien, depressie of overgewicht. Als ervaringsdeskundige weet ik hoe moeilijk het is om een gezonde balans tussen voeding, lichaam en geest te creëren. Ik heb al ervaren wat jij doormaakt zie en hoor ik jou en niet de eetstoornis of andere problematiek. 

Het vergt tijd, kracht en doorzettingsvermogen, maar weet  dat je er zoveel moois voor terugkrijgt. Ik wil dat samen met jou de uitdaging aangaan en jouw doelen bereiken!

Mijn visie

Ik wil zoveel mogelijk vrouwen helpen om de strijd met voeding, gewicht & haar lichaam los te laten.  En dat zij zichzelf volledig gaan omarmen, een krachtige mindset hebben en genieten van de vrijheid rondom voeding en beweging.

Mijn visie op gezonde voeding is: Alles zo puur en onbewerkt mogelijk. Zo weet je zeker dat je lichaam alle voedingstoffen binnen krijgt die ze nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren en gezond te blijven

Daarnaast houd ik rekening met de adviezen van Richtlijnen Gezonde Voeding van de Gezondheidsraad (RIVM). Deze zijn wetenschappelijk onderbouwd en duidelijk. Natuurlijk wel hier en daar met een eigen touch.

Mijn visie op mentale gezondheid: Niets is zo belangrijk als je mentale gezondheid. Als geen ander weet ik hoe moeilijk het is. Er kampen zoveel mensen met mentale problemen, waar nog steeds een taboe op heerst.

Deze taboe wil ik doorbreken. Ik wil mentale ziekten bespreekbaar maken door mijn verhaal te vertellen en hier andere mee te inspireren en te helpen.

bewegingsdrang anorexia tips

Ik geniet van:

Gezelligheid, spelletjes spelen waarbij ik win! Af en toe lekker gek doen, nieuwe dingen leren en dit weer met jou delen.

Een goed boek. Het liefst op de bank met een dikke deken, een heerlijke thee en frenkie ernaast. 

Reizen, nieuwe plekken ontdekken en verdwalen.

Ik geniet van de natuur, hier de rust vinden en tegelijkertijd onwijs veel inspiratie en ideeën bedenken. Ik vind het heerlijk om te wandelen met hond Frenkie of met een leerzame podcast op. 

Het knuffelen met de mensen die ik lief heb, liefde te geven en goede gesprekken voeren.

Ik geniet van sporten, omdat het mijn uitlaatklep is, mijn medicijn en mijn valkuil.

Ik geniet steeds meer en bewuster van de kleine dingen om mij heen.

Wist je dat?

Ik gek ben op nieuwe informatie rondom voeding, sport, mindset en persoonlijke groei.

Ik absoluut geen ochtendmens ben.

Ik de allerliefste & meest eigenwijze teckel heb en hij ontzettend op mij lijkt.

Ik het niet altijd leuk vind om te koken.

Ik heel perfectionistisch ben, ook al heb ik hierin al stappen gezet en dingen losgelaten.

Ik het liefst altijd in een oversized trui of joggingbroek loop.

Ik al 4 jaar veganistisch eet, vandaar de vele vegetarische & plantaardige recepten.

Ik in 2016 naar Nieuw-Zeeland ben geweest. Dit mijn eerste reis alleen was & ik elke dag heimwee heb. 

MaeVitae draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches