MaeVitae

Orthomoleculair Coaching

Ik help jou bij het aanpassen en verbeteren van jouw huidige leefstijl. Samen brengen we jouw klacht(en) in kaart en kijken we welke test of welk onderzoek nodig is om de oorzaak van jouw klacht(en) te achterhalen.

Zodra de uitslag bekend is krijg je een persoonlijk adviesplan, zodat jij precies weet wat je kunt eten om jouw klacht(en) te verminderen en je gezondheid te verbeteren.

 Na drie maanden heb je nog een vervolg consult.

Herken jij deze klachten?

kinga-cichewicz-402025-unsplash.jpg
maevite genieten

Zou het leven niet mooier zijn als

De oplossing is

Onderzoek doen

Samen kijken we tijdens het uitgebreide intakegesprek welk onderzoek er nodig is om de oorzaak van jouw klachten te achterhalen.  

Juist door onderzoek te laten doen kunnen wij heel gericht aan de slag gaan en meteen starten met de juiste aanpak. Je behaald niet alleen sneller resultaat, maar je zit ook sneller beter in je vel. Ervaart meer energie en kunt blijven genieten van voeding.

Ooh ja, je krijgt bij mij geen weekmenu. Je gaat meteen zelf lekker aan de slag, met mij als stok achter de deur. En kom je er niet uit? Dan ben ik 6 dagen via Whatsapp daar om jou te helpen.

schildklier_profiel_2_bd12f7c4-f326-4907
MaeVitae intake orthomoleculair

Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek bespreken we uitgebreid jouw klachten, huidige leefstijl, beweging en mindset. Daarna kijken we welk onderzoek nodig is. Deze krijg je de volgende dag thuisgestuurd. Daarnaast ontvang je van mij een werkboek waar je zelf lekker mee aan de slag kunt gaan

Onderzoek

Thuis kan je eenvoudig de onderzoeken afnemen en stuur je op via de post. Na 7 tot 14 dagen, wanneer je een bloed- of speekselonderzoek hebt gedaan, krijg je de uitslag. Bij een microbioom onderzoek of een DNA-test duurt dit wat langer. Ik ontvang het resultaat en ga daar mee aan de slag!

maevitae adviesplan orthomoleculair eetstoornissen

Persoonlijk adviesplan

Ik heb voor jou een persoonlijk adviesplan gemaakt naar aanleiding van het onderzoek. Deze lopen we samen even door. Vervolgens ga jij hier mee aan de slag en na drie maanden hebben we een vervolg consult en eventueel nog meerdere consulten. Tussendoor kan je altijd bij mij terecht voor vragen

Over mij

Hi ik ben Marieke Geurds, opgeleid orthomoleculair therapeut & ervaringsdeskundige eetstoorniscoach.

Door een combinatie van mijn eigen ervaring met een eetstoornis en de kennis die ik heb opgedaan bij het volgen van cursussen en trainingen, help ik nu andere vrouwen hun klachten te verminderen zodat zij weer écht kunt gaan genieten en gelukkig zijn!

Ik geloof in de kracht van gezonde voeding, een sterke mindset en met jouw motivatie kan jij een leefstijl creëren die bij jou past!

Ik vind het ontzettend tof om te zien wanneer iemand binnenkomt met klachten, uiteindelijke klachtenvrij is of hoe iemand die chronisch ziek is heeft om leren gaan met zijn/haar chronische ziekte. Een cliënt met een eetstoornis of depressie weer kan genieten van het leven.

Plan een gratis kennismakingsgesprek, zodat ook jij de stap kunt zetten naar een gezonder en gelukkiger leven

WhatsApp Image 2021-08-17 at 14_19_41

Wat anderen zeggen over MaeVitae

Marieke heeft een hele benaderbare manier van coachen. Ze was goed bereikbaar en reageerde snel met tips, recepten en artikelen. Ook vond ik het fijn dat er binnen haar coaching aandacht was voor meer dan alleen voeding en dat mentaal welzijn ook een grote rol speelde.
maevitae reviews
Anouck
Marieke is een supervriendelijk en geduldige coach echt 6 dagen beschikbaar. Ze heeft me erg goed begeleid en duidelijk alles uitgelegd. De coaching is hartstikke goed. Je merkt dat je veel beter in je vel gaat voelen. En ik ben na het advies ook nog een wat kilo's afgevallen. Echt een aanrader
maevitae reviews
Inge
Het fijnste aan het hele programma is de coaching van Marieke. Als je haar nodig hebt kun je haar direct bereiken met al je vragen. Ik heb mijn doelen behaald. Het was een pittig programma, maar daarna voelde ik me een stuk fitter en energieker.
maevitae reviews
Sylvia

Kies voor jezelf en jouw gezondheid!

€95,-

Losse consulten

Heb je een vraag of eerder een onderzoek gedaan maar kom je niet verder?

Tijdens een consult van 60 min kijken we waar je nu staat, waar je tegenaan loopt en waar je naar toe wilt. 

Je ontvangt persoonlijke tips en handvatten waar je direct weer mee verder kunt

*Prijs is inclusief btw & geldt voor 60 min

€597,-

Orthomoleculair Coaching

Pak jouw klacht bij de oorzaak aan, leer wat voor jouw lichaam werkt d.m.v. uitgebreide intake 60 -75 min, onderzoek, een persoonlijk adviesplan met werkboek, een vervolg consult & onbeperkt contact via Whatsapp.

*Prijs is inclusief btw & Bloedproefiel onderzoek XL

€7,-

Holistisch detoxen

Tijdens deze holistische detox ga je niet alleen je lichaam ontdoen van alle afvalstoffen die zich hebben opgestapeld.

 Ook mentaal ga je een proces door en zal je merken dat je meer energie krijgt, je beter slaapt en positiever in het leven staat. 

Dit alles ga jij bereiken met gezonde, voedzame en vooral lekkere maaltijden.

Veelgestelde vragen

Je krijgt een uitgebreid intakegesprek waarin we jouw klachten in kaart brengen en kijken welk onderzoek jij nodig hebt. Daarnaast krijg je een persoonlijk adviesplan, is er contact via Whatsapp en heb je na 3 maanden nog een vervolgconsult. Samen gaan we aan de slag met de oorzaak en nodig ik je uit om meer naar binnen te durven kijken! Zodat jij weer kunt genieten van voeding met een optimale gezondheid en veel energie!

Als jij wilt investeren in jezelf en jouw gezondheid. Wil jij graag me je klachten aan de slag en sta je open voor een andere manier van eten? Dan is orthomoleculair coaching echt iets voor jou! Je gaat aan de hand van de uitslag, aan de slag met jouw adviesplan en zo nodig met supplementen. Alles om jouw gezondheid te verbeteren.  De coaching is ook geschikt om met je mindset en gedragsverandering aan de slag te gaan. Dit maakt de Orthomoleculaire coaching ook geschikt voor jou als je lekkerder in je vel wilt komen, jouw relatie met voeding wilt verbeteren en/of balans wilt vinden.

MaeVitae richt zich op het creëren van een leefstijl die bij jou past en waar jij je goed bij voelt. Zonder eetregels, restricties, weinig kcal en een voorgekauwd weekmenu. Wil je niet investeren in jezelf en jouw gezondheid of wil je geen verder onderzoek doen nav jouw klachten, dan is deze vorm van coaching niet passend bij jou. van een compleet nieuwe gezondere leefstijl, wat afvallen mogelijk maakt. 

Je hebt een duidelijk beeld van jouw lichamelijke gezondheid en kunt gericht aan de slag met jouw tekorten en/of klacht(en). Na de coaching heb jij alle tools en praktische handvaten om aan de slag te gaan met het verkregen advies en kan je jouw leefstijl verder ontwikkelen. Je ervaart een minder – geen klachten meer, voelt je energieker en je komt stap voor stap meer in balans.  Met het werkboek krijg je meer inzicht in jouw patronen, gewoonten en gedachten.  Daarnaast ben ik 6 dagen bereikbaar voor al je vragen en ben ik je stok achter de deur op een moeilijk moment of als jij je overwinningen wilt delen! 

Nadat je een sparringsessie hebt ingepland gaan we van start! Ik heb geen wachtlijst.

Heb je nog een vraag?

MaeVitae draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches