Mijn aanbod

Ik houd van open- en eerlijkheid, daarom vind je hieronder een duidelijk overzicht van mijn aanbod. Alle prijzen op de website zijn inclusief BTW. Zo weet je precies welk bedrag je nodig hebt om in jouw gezondheid te investeren. Soms kan het bedrag afwijken van de website, dit wordt besproken tijdens een intakegesprek of een sparringsessie. Waarom? Omdat coaching voor iedereen persoonlijk is. Waar de een haar doelen bereikt in 6 consulten heeft de ander 10 consulten nodig. 

De kosten van de labtesten zijn niet inbegrepen wanneer je kiest voor losse consulten. Kies je voor het Gezond Genieten Programma 6 of 12  maanden dan komen er géén extra kosten bij wanneer het gaat om het bloedonderzoek. Is er een andere test nodig dan komen deze kosten wel voor jouw rekening. Tijdens het intakegesprek kan het naar voren komen dat er een test nodig is om de oorzaak van eventuele klachten te achterhalen of wanneer jij al enige tijd kampt met een eetprobleem en de kans groot is dat je tekorten hebt. Soms zijn alleen aanpassingen in de voeding nodig om eventuele klachten te verhelpen of tekorten aan te vullen. Er is dus niet altijd sprake van een speciale labtest of onderzoek. 

Kies voor jezelf en jouw gezondheid!

€95,- per consult

Losse consulten

Heb je een vraag of eerder een onderzoek gedaan maar kom je niet verder?

Tijdens een consult van 60 min kijken we waar je nu staat, waar je tegenaan loopt en waar je naar toe wilt. 

Je ontvangt persoonlijke tips en handvatten waar je direct weer mee verder kunt

*Prijs is inclusief btw & geldt voor 60 min

€287,-

Labonderzoeken + Online Coaching

Pak jouw klacht bij de oorzaak aan, leer wat voor jouw lichaam werkt d.m.v. uitgebreide intake 60 -75 min, onderzoek, een persoonlijk adviesplan met werkboek, een vervolg consult & onbeperkt contact via Whatsapp.

*Prijs is inclusief btw & Bloedproefiel onderzoek XL

€197,- per maand

Gezond Genieten programma

Krijg weer een gezonde relatie met voeding en word weer gelukkig met jezelf. Nooit meer diëten, weg met de restricties en geen schuldgevoelens meer! Je gaat je niet alleen fitter & energieker voelen, maar je hele gezondheid krijgt een boost en je bent meer in balans. Dit alles ga jij bereiken met voedzame maaltijden, coachgesprekken & opdrachten.

*Prijs is inclusief btw & Bloedproefiel onderzoek XL alleen bij 6 maanden

Zij gingen jou al voor

Kort traject eetstoornisbehandeling

Ik vond het zeer fijn om te praten over je gevoelens en gedachtes. Je kon echt open zeggen wat je voelde en dacht, je voelde je niet beschaamd bij haar. Ook was het fijn dat je altijd bij haar terecht kon of dat ze zelf eens vroeg hoe het liep

Feline

Gezond Genieten Programma

Topper met een
gouden hart

Marieke heb ik per toeval gevonden. Het beste wat mij kon gebeuren! Het Food, body & mind - traject is niet zo snel mogelijk afvallen. Het is echt bewustwording en een stukje helen. Wat doe ik en waarom? Ik heb het afgelopen half jaar heel veel geleerd. ​

Het contact voelde veilig waardoor je een hoop kan delen. En je merkt dat Marieke weet waar ze over praat. Kortom een hele fijne en leerzame manier van afvallen. Een echte aanrader! ​

Marieke je bent een topper met een gouden hart!

Bianca

Gezond Genieten Programma

Betrokken en
doortastend!

Marieke heeft mij gecoacht en begeleid bij de C9 kuur. Ze is zeer bekwaam en betrokken tijdens het proces. Haar empathie en doortastendheid zijn dan ook één van haar kernkwaliteiten. Door het stellen van de juiste vragen weet Marieke altijd tot de kern te komen. Ze is een fijne sparringpartner en weet waar ze het over heeft! Met haar hulp en mijn inzet heb ik in korte tijd fantastische resultaten geboekt. Ervaar je moeilijkheden met het maken van betere/gezonde keuzes in je leven, neem dan vooral contact op met Marieke! Ik heb er onwijs veel aan gehad.

Nadine

Gezond Genieten Programma

Heb je nog een vraag?


MaeVitae draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches