MaeVitae

Gezond Genieten programma

Nooit meer een dieet!

Krijg weer een gezonde relatie met voeding en word weer gelukkig met jezelf

Na het volgen van mijn online Gezond Genieten Programma heb jij alle kennis, handvatten en tools om jouw eigen gezonde leefstijl te creëren. Nooit meer diëten, weg met de restricties en geen schuldgevoelens meer! Je gaat je niet alleen fitter & energieker voelen, maar je hele gezondheid krijgt een boost en je bent meer in balans.

Wat ga je leren?

Leer gezond genieten zonder schuldgevoel, ontwikkel een krachtige mindset. Voel je fitterenergieker met een gezonder lichaam en de vrijheid om te kunnen genieten van voeding

maevitae gezond genieten
Een hele fijne ervaring bij Marieke. Niet alleen op het gebied van eten maar juist ook met mijn mentale strijd. Ik heb nu echt een balans kunnen vinden in gezond en vooral ook lekker eten. Ik heb nu een juiste structuur gevonden in eten en kan ook echt genieten. Ik ga zeker door tot ik mijn doel behaald heb. Misschien duurt het wat langer maar met blijvend resultaat.
maevitae reviews
Sanne
Lieve coach
Marieke heeft me goed kunnen coachen omdat ze echt naar mijn wensen heeft geluisterd. Hoe meer informatie jij zelf aan haar geeft, hoe beter zij jou kan helpen. Het meest prettige vond ik dat ik geen gekke boodschappen in huis hoefde te halen en niks over hield. Daarnaast ervaarde ik totaal geen honger! Ik raad Marieke dan ook iedereen aan die het maar horen wil
maevitae reviews
Josephine
Top coach
Ik vond het zeer fijn om te praten over je gevoelens en gedachtes. Je kon echt open zeggen wat je voelde en dacht, je voelde je niet beschaamd bij haar.

Omdat ze zelf weet hoe het is om een eetstoornis te hebben. Ook was het fijn dat je altijd bij Marieke terecht kon of dat ze zelf eens vroeg hoe het liep.
maevitae reviews
Feline
Begeleiding bij eetstoornis
Ontwerp zonder titel (3)

Struggel jij al enige tijd met voeding & balans?

We weten allebei dat continue diëten niet de oplossing is voor onze problemen.  Je wordt er ongelukkig van, het zorgt voor eetbuien, schuldgevoelens en een negatief zelfbeeld. Daarnaast verstoord het een hoop processen in het lichaam!

Mijn visie op hersteld zijn van een eetstoornis

De oplossing is

Onderzoek doen

Binnen het Gezond Genieten programma krijg je een bloedonderzoek als uit de intake blijkt dat je veel klachten ervaart. Heb jij recent nog bloed laten prikken dan is het niet nodig.

Juist door een bloedonderzoek te laten doen kunnen wij precies zien hoe het met jouw lichamelijk gezondheid is gesteld. Bij eetproblematiek ontstaan er vaak tekorten aan voedingstoffen. Juist door deze aan te vullen met supplementen en voeding, ga jij je ook lichamelijk een stuk beter voelen. Waardoor je de mentale strijd ook beter aankunt!

Ooh ja, je krijgt bij mij geen weekmenu. Je gaat stap voor stap zelf aan de slag, met mij als stok achter de deur. En lukt het niet? Dan ben ik dagen via Whatsapp daar om jou te helpen.


schildklier_profiel_2_bd12f7c4-f326-4907

Over mij

Hi ik ben Marieke Geurds, opgeleid orthomoleculair therapeut & ervaringsdeskundige eetstoorniscoach.

Ik heb zelf ervaren wat de gevolgen zijn, van het eeuwige lijnen, het hanteren van eetregels, de controle willen hebben op je gewicht en wat het doet met je mentale gezondheid. Ruim dertien jaar lang kampte ik met de eetstoornis anorexia, orthorexia, depressie en een sportverslaving.  

Na het heel lang niet willen zien en accepteren van mijn eetstoornis kwam in 2014 toch de switch. Na de zoveelste keer dat ik uitgedroogd met de ambulance naar het ziekenhuis werd gebracht ging de knop om. Er moest iets gebeuren & ik wist precies hoe!

De weg naar een vrij leven, met een gezond lichaam en een sterke mindset heb ik voor het grootste gedeelte alleen afgelegd. Een makkie was het zeker niet en daarom weet ik als geen ander waar jij tegenaan loopt. Het kost tijd, kracht en doorzettingsvermogen maar weet dat je er heel veel voor terugkrijgt. Laten we samen deze uitdaging aangaan!

Je krijgt van mij geen eetlijst of een weekmenu waarmee je aan de slag moet. Ik wil juist naast je staan tijdens jouw proces, er voor je zijn wanneer je een moeilijk moment hebt. Luisteren naar jou verhaal en onderzoeken wat je nodig hebt om stapjes vooruit te zetten zodat jij weer in jouw eigen kracht komt te staan, jezelf terugvindt en van het échte leven mag gaan genieten!

Plan een gratis kennismakingsgesprek, zodat ook jij de stap kunt zetten naar een gezonder en gelukkiger leven

WhatsApp Image 2021-08-17 at 14_19_41

Wat anderen zeggen over MaeVitae

Marieke heeft me heel goed opgevangen na een mislukte poging om betere keuzes te maken in voeding en beweging.

Ze is heel erg betrokken en geeft je echt veel persoonlijke aandacht en uitleg. Ze let heel erg op jouw behoefte en waar jij staat op dit moment in het leven.

Een hele fijne ervaring. Marieke is zeker aan te raden als coach om jezelf te verbeteren en gezonde gewoontes aan te leren.
maevitae reviews
Fena
Persoonlijke coach
Marieke is zeer bekwaam en betrokken tijdens het proces. Haar empathie en doortastendheid zijn dan ook één van haar kernkwaliteiten. Door het stellen van de juiste vragen weet Marieke altijd tot de kern te komen. Ze is een fijne sparringpartner en weet waar ze het over heeft! Met haar hulp en mijn inzet heb ik in korte tijd fantastische resultaten geboekt. Ervaar je moeilijkheden met het maken van betere/gezonde keuzes in je leven, neem dan vooral contact op met Marieke! Ik heb er onwijs veel aan gehad.
maevitae reviews
Nadine
Betrokken & doortastend
Marieke heb ik per toeval gevonden. Het beste wat mij kon gebeuren! Het programma is niet zo snel mogelijk afvallen. Het is echt bewustwording en een stukje helen. Wat doe ik en waarom? Ik heb het afgelopen half jaar heel veel geleerd. Het contact voelde veilig waardoor je een hoop kan delen. En je merkt dat Marieke weet waar ze over praat. Kortom een hele fijne en leerzame manier om vooruit te komen. Een echte aanrader! Marieke je bent een topper met een gouden hart!
maevitae reviews
Bianca
Topper met een gouden hart
maevitae gezond genieten

Kies voor jezelf & jouw gezondheid

Start vandaag met het loslaten van dieetregels, lijnen en jouw eeuwige strijd met voeding! 6 maanden samen aan de slag inclusief bloedtest twv. 149,- waarmee jij inzicht krijgt in jouw lichamelijk gezondheid!

€197,- per maand

Veelgestelde vragen

Je krijgt een uitgebreid intakegesprek waarin we jouw huidige situatie in kaart brengen en kijken waar je staat en waar je naar toe wilt.  Daarnaast krijg je een bloedtest kit thuis gestuurd, digitaal werkboek, ben ik 6 dagen bereikbaar via mail & Whatsapp,  elke week een online 1-op-1 gesprek waarin we meer de diepte in gaan en nog heel veel meer!  Binnen dit programma gaan we in op de elementen voeding, mindset, lichaam, gedrag, balans en beweging.

Samen gaan we aan de slag met de oorzaak en nodig ik je uit om meer naar binnen te durven kijken! Zodat jij weer kunt genieten van voeding met een optimale gezondheid en veel energie! 

 

Label jij voeding in goed of slecht? tel je continue kcal of vermijd je bepaalde producten? Dan heb je ongezonde relatie met voeding en is het online Gezond Genieten programma echt iets voor jou!

Heb je weinig tijd overdag? Niet altijd zin om te reizen en vind je het fijn om op een rotdag begeleiding te krijgen zonder het huis uit te hoeven? Dan is het online Gezond Genieten programma ideaal voor jou. Alle 1-op-1 coachgesprekken vinden online plaats via Zoom of Whatsapp videobellen, net wat jouw voorkeur heeft. Zo kan je toch aan de slag met jouw struggels, zonder het huis uit te moeten of extra te reizen. Mocht je overdag niet kunnen dan plannen we gewoon een gesprek in de avond!

Je kunt dit programma ook volgen wanneer je een (beginnende) eetstoornis hebt, op een wachtlijst staat of last hebt van eetbuien. Als geen ander weet ik hoe last het is om te stap te zetten naar herstel. Want wat komt er voor je eetstoornis in de plaats? Wie ben jij als je geen eetstoornis meer hebt? Het antwoord op deze vragen gaan we samen onderzoeken. We gaan terug naar de kern, naar jouw eigen ‘ik’. 

MaeVitae richt zich op het creëren van een leefstijl die bij jou past en waar jij je goed bij voelt. Zonder eetregels, restricties, weinig kcal en een voorgekauwd weekmenu. Wil je niet investeren in jezelf en jouw gezondheid of wil je geen verder onderzoek doen nav jouw klachten, dan is deze vorm van coaching niet passend bij jou. van een compleet nieuwe gezondere leefstijl, wat afvallen mogelijk maakt. 

Omdat je wilt genieten, je fitter en energieker wilt voelen! Je klaar bent met je eetstoornis, negatieve overtuigingen en alle restricties! Na het Gezond Genieten programma heb jij alle kennis en handvatten om zelfstandig verder te kunnen. Heb je meer begeleiding nodig dan is dit altijd bespreekbaar. Ook het eventuele vervolg wordt geheel op jou persoonlijk afgestemd. Met het werkboek krijg je meer inzicht in jouw patronen, gewoonten en gedachten.  Daarnaast ben ik 7 dagen bereikbaar voor al je vragen en ben ik je stok achter de deur op een moeilijk moment of als jij je overwinningen wilt delen! 

Nadat je een sparringsessie hebt gehad en er is een klik gaan we van start! Je zal een uitgebreid intakeformulier krijgen via de mail en deze bespreken wij naderhand. Ik heb geen wachtlijst.

Heb je nog een vraag?

MaeVitae draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches