fbpx

Fusilli met courgette en champignons

๐™‹๐™–๐™จ๐™ฉ๐™–. ๐˜‰๐˜ช๐˜ซ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ฑ; ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ฉ๐˜บ๐˜ฅ๐˜ณ๐˜ข๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ต ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ค๐˜ฉ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ? ๐˜ž๐˜ข๐˜ต ๐˜ข๐˜ญ๐˜ด ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ซ๐˜ฐ๐˜ถ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ต ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ข๐˜ญ ๐˜ช๐˜ด. ๐˜‹๐˜ข๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ด๐˜ต๐˜ข ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฎ๐˜ข ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ง๐˜ด๐˜ต๐˜ช๐˜ซ๐˜ญ ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ด๐˜ต. ๐˜•๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ข๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ญ๐˜ด ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ช๐˜ญ๐˜ต ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฌ ๐˜ข๐˜ญ๐˜ด ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ธ๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต ๐˜ธ๐˜ช๐˜ญ๐˜ต ๐˜ฃ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ง ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ง๐˜ด ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฌ๐˜ช๐˜ญ๐˜ฐ’๐˜ด ๐˜ธ๐˜ช๐˜ญ๐˜ต ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜‹๐˜ช๐˜ต ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ต ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ข๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฑ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ต๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ช๐˜จ, ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฌ ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜จ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ณ๐˜ต๐˜ด๐˜ต๐˜ช๐˜ฌ๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ, ๐˜ท๐˜ถ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ

Wat heb je nodig voor de fusilli met courgette?

Benodigdheden voor 1 grote portie

โœ” 125 gr kastanjechampignons, onbereid
โœ” 1 el kappertjes
โœ” 1 snufje peper
โœ” 1 snufje zout
โœ” 0,5 courgette
โœ” 6 stuks cherrytomaatje
โœ” Verse peterselie
โœ” 200 gr tomaat, gezeefd, passata
โœ” 1 teentje knoflook
โœ” 75 gr fusilli, volkoren, onbereid
โœ” 1 el olijfolie (voor bakken)

Hoe maak je het?

Bereidingswijze:

1. kook de fusilli volgens de verpakking beetgaar. Giet af in een vergiet, spoel af met koud water en laat uitlekken
2. Hak de knoflook fijn
3. Was de courgette, snijd in blokjes. Maak de champignons schoon, snijd in plakjes
4. Was de cherrytomaatjes & snijd in partjes
5. Verhit een pan met olijfolie & fruit de knoflook aan. Voeg de courgette & champignons toe. Bak in 5 min gaar. Voeg de passata toe
6. Voeg de fusilli, cherrytomaten en kappertjes toe. Roer het geheel door & laat nog een paar minuten staan. Breng op smaak met peper en zout.
7. Schep de portie op en garneer met verse peterselie

Wat is jou favoriete pastagerecht?

ย 

Wil je een gezonde relatie met voeding en daarbij een leefstijl die bij jou past? Waarbij je in balans bent en kan blijven genieten van jouw favoriete gerechten? Samen gaan we hiermee aan de slag! Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan of meld je nu aan voor het 12 weken programma food, body & mind.ย 

Liefs, Marieke

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat
Hi, waar kan ik je mee helpen?