fbpx

F.I.T. - C9 startpakket

Het F.I.T C9- startpakket is de perfecte eerste stap naar een gezonde leefstijl. Dit detox-programma van negen dagen geeft niet alleen jouw lichaam en geest een boost, maar zorgt er ook voor dat jouw lichaam tot rust komt en kan ontgiften. Alle afvalstoffen worden in deze negen dagen opgeruimd, waar jij gelijk van profiteert. Je gaat je energieker, gezonder en vitaler voelen. Daarnaast krijg je een persoonlijk voedingsplan met tips en recepten met de app Week meals, om deze 9 dagen eenvoudig vol te kunnen houden. 

Ik coach en begeleid jou tijdens deze kuur. Voordat jij aan de slag gaat met dit programma stellen we samen realistische doelen op. Dagelijks houdt je bij wat jij eet, drinkt en de hoeveelheid beweging gedurende de dag. Dit doen we zodat je een goed overzicht houdt en je jezelf blijft motiveren. Uiteraard begeleid ik je hierin en ben ik jouw stok achter de deur! Investeer vandaag nog in jouw gezondheid door een gratis kennismakingsgesprek in te plannen of gelijk het C9 detox-startpakket te bestellen.

F.I.T. - F15 Beginner

Het  F15 Beginner pakket is speciaal bedoeld voor mensen die begonnen zijn met het C9-programma en verder willen werken aan een gezonde levensstijl. Ben je net begonnen met sporten en het aanpassen van je voedingspatroon? En wil je blijvend gewicht verliezen zonder jezelf van alles te ontzeggen? Dan is dit pakket ook perfect voor jou!

Met dit 15-daags programma creëer je een gezonde balans tussen voeding, sport, mindset en persoonlijke ontwikkeling. We schrijven samen jouw doelen en maten op, zodat we daar na 15 dagen op terug kunnen kijken. Daarnaast krijg je een persoonlijk voedingsplan met tips en recepten met de app Week meals, om deze 15 dagen eenvoudig vol te kunnen houden. 

F.I.T. - F15 Intermediate

Heb je het F15 Beginner pakket zojuist afgerond? Dan ben je nu klaar om te beginnen met het F15 Intermediate pakket. Dit pakket is perfect voor mensen die het vorige programma goed hebben doorgelopen. Of voor mensen die al een tijdje bezig zijn met gezond eten en leven, maar nog niet tevreden zijn over het resultaat. Nog net even die laatste twee kilo eraf of ben je afgeslankt en wil je graag spiermassa opbouwen. Dan is dit pakket ideaal voor jou!  Daarnaast krijg je een persoonlijk voedingsplan met tips en recepten met de app Week meals, om deze 15 dagen eenvoudig vol te kunnen houden. 

F.I.T. - F15 Advanced

Ben jij een fanatieke sporter en wil je jouw prestaties naar een hoge level tillen? Of heb jij het F15 Intermediate programma afgerond? Dan is het F15 Gevorderde pakket echt iets voor jou!  Met dit programma werkt u aan het sterker maken van jou spieren met gerichte oefeningen en geavanceerde cardio-training. Je krijgt een sport- en voedingsschema, tips en inzicht hoe voeding en beweging kan worden afgestemd op jouw lichaamstype. Daarnaast krijg je een persoonlijk voedingsplan met tips en recepten met de app Week meals, om deze 15 dagen eenvoudig vol te kunnen houden. 

F.I.T - Vital 5

Het Vital5-programma ben je verzekerd van een perfecte basis voor een gezond en vitaal leven! Bij dit pakket kun je kiezen uit Forever Aloë Vera Gel of  Forever Freedom. Het hoofdingrediënt is Aloë Vera i.c.m. andere natuurlijke producten. Forever Aloë Vera Gel is een pure Aloë drank met 99,7% Aloë Vera gelDeze grote hoeveelheid zorgt ervoor dat het lichaam drie keer zoveel vitamine C en E kan opnemen als normaal.

Vital 5 kun je gebruiken wanneer jij jou doel hebt bereikt en op gewicht wilt blijven. Met dit pakket heb je een extra ondersteuning van hoogwaardige producten naast jou dagelijkse voeding. Samen met de overige vier producten wordt er een optimaal aanvullend voedingsschema gerealiseerd. Hiermee is het niet alleen een perfecte basisaanvulling van voedingsstoffen maar ook de ideale drank voor sporters. Vital 5 is geen vervanging voor gezonde en natuurlijke voeding.

Open chat
Hi, waar kan ik je mee helpen?