Food, body & Mind - Eetstoornissen

Heb jij last van een (beginnende) eetstoornis, eetbuien, ben je te obsessief bezig met gezonde voeding of ervaar je andere eetproblematiek? Ben jij de hele dag bezig met sporten, heb je bewegingsdrang, een negatief en vertekend zelfbeeld? Beheerst het jouw leven?  Ben jij klaar voor verandering maar weet je niet goed hoe?  Vanuit mijn eigen ervaringen weet ik precies waar je tegenaan loopt, hoe de eetstoornis werkt en hoef jij je nergens voor te schamen.

Het Food, Body en Mind pakket is ideaal voor jou als je op de wachtlijst staat voor behandeling of als je geen lang traject in wilt gaan maar wel wilt herstellen of stappen hierin wilt gaan maken. Tijdens het traject gaan we aan de slag met persoonlijke ontwikkeling; jouw eigen IK terugvinden, creëren van een positieve mindset en het leren omgaan met jouw lichaam. De focus ligt niet op het eten, maar hier besteed ik wel aandacht aan. Ik ga je leren en laten ervaren dat gezonde voeding vóór je kan werken in plaats van tegen je. Dat je lichaam voeding nodig heeft om te kunnen functioneren. Samen gaan we ervoor zorgen dat jij fysiek en mentaal weer in balans komt. Je sterk, gezond en vitaal gaat voelen. Weer echt kan gaan genieten, zonder de eetstoornis.

Tijdens het intakegesprek kijken we met welk probleem en doel(en) jij aan de slag wilt gaan. Vervolgens maak ik een persoonlijk behandelplan voor jou en ga jij hiermee akkoord? Dan kunnen we echt aan de slag! Zonder oordeel maar op een liefdevolle manier krijg jij intensieve coaching en begeleiding en ga je zelf aan de slag met opdrachten. Die wij vervolgens weer bespreken. 

Staat jouw hulpvraag er niet bij en wil je weten of het Food, Body & Mind pakket iets voor jou kan zijn? Of wil je weten wat ik voor jou kan betekenen. Vul het contactformulier in en ik neem binnen een dag contact met je op

 

Inhoud coaching-traject €695,-*

 • Duur: 3 tot 6 maanden inclusief nazorg *
 • Intakegesprek van 60 minuten – Persoonlijk behandelplan
 • Elke week een online of offline consult van 45-60 minuten
 • Elke week weeg moment
 • Creëren van een gezonde balans tussen voeding, beweging, positievere mindset en rust
 • Opdrachten die passen bij jouw doelen
 • Aan de slag met achterliggende problematiek
 • Tips en handvatten die jij altijd kunt blijven toepassen
 • 7 dagen per week tot 22:00 uur coaching via Whatsapp, E-mail of telefonisch
 • Voedingsbegeleiding met gepersonaliseerd voedingsprogramma en variatielijst
 • Supplementen advies
 • Mijn E-Book Maevitae; Lekker & Gezond Leven

*Het traject is flexibel te doorlopen en bestaat uit 3-fases. Het kan zijn dat je met drie maanden al een heel eind bent of dat je langer nodig hebt dan zes maanden.  Dit is voor iedereen anders en hangt ook af van de ernst van jouw eetproblematiek, motivatie en inzet. Belangrijkste is dat we het op jouw tempo doen!

* De prijs is per 3 maanden. Betalen kan per maand of betaal het totale bedrag in een keer

Open chat
Hi, waar kan ik je mee helpen?