Online Consult

Tijdens het online consult maken we kennis met elkaar, nemen we de door jou ingevulde vragenlijsten door, de problemen waar tegenaan loopt en jouw wensen voor de toekomst. Wacht niet langer en zet vandaag nog de eerste stap met het investeren in jouw gezondheid! 

Hoe ziet een online consult er precies uit?

  • Starten met een intake inclusief meten en wegen op afstand
  • Bespreken we samen de door jou ingevulde vragenlijsten, jouw wensen en hulpvraag 
  • Plannen een vervolgconsult in. 

Werkwijze

Op basis van een goede anamnese en (voedings-)advies afgestemd op jou persoonlijke behoeften. Bied ik mijn coaching en begeleiding op maat aan. Dit doe ik aan de hand van vragenlijsten die door jou zo concreet mogelijk ingevuld worden. Daarnaast maak ik ook gebruik van de producten van Forever en coaching-pakketten. Gepersonaliseerde voedingsschema’s maak ik samen met de weekmeal-app, zodat je altijd en overal toegang hebt tot jouw persoonlijke schema.

Een goed begin is het halve werk!

Voor het eerste consult vraag ik je om een voedingsdagboek bij te houden en een intakeformulier in te vullen. Deze nemen we samen door tijdens het eerste consult. We nemen door wat jouw klachten en doelstellingen zijn. Samen kijken we welke klacht of doelstelling we als eerste aanpakken.

Forever F.I.T. Pakketten

 Afvallen of aankomen gaat om zoveel meer dan alleen het getal op de weegschaal of het weer willen passen in een specifieke maat. Het gaat erom dat jij een leven leidt waarin jij je goed en zelfverzekerd voelt. Het gaat om gezond en fit zijn zowel fysiek als mentaal. En een gezonde leefstijl een gewoonte is geworden en geen dieet. 

Een gezonde levensstijl creëer je door de perfecte balans te vinden tussen voeding, sport en een gezonde mindset. Je krijgt niet alleen een sterker en gezonder lichaam, maar je gaat je ook energieker en positiever voelen.

Vind je het lastig om je huidige gewoontes te doorbreken? Heb je geen inspiratie meer qua recepten en/of work-outs? Wil je meer leren over gezonde voeding en het lezen van etiketten?

 Kies één van de Forever F.I.T. pakketten inclusief coaching en ik help jou waar nodig is. Je kunt zelf meteen aan de slag en een gesprek inplannen wanneer het jou uitkomt. Samen gaan we jou leefstijl optimaliseren en je vitaal sterk maken!

Open chat
Hi, waar kan ik je mee helpen?