Labonderzoeken

Bloed, speeksel, ontlasting en DNA

De oplossing is

Onderzoek doen

Binnen het Gezond Genieten programma krijg je een bloedonderzoek als uit de intake blijkt dat je veel klachten ervaart. Heb jij recent nog bloed laten prikken dan is het niet nodig.

Juist door een bloedonderzoek te laten doen kunnen wij precies zien hoe het met jouw lichamelijk gezondheid is gesteld. Bij eetproblematiek ontstaan er vaak tekorten aan voedingstoffen. Juist door deze aan te vullen met supplementen en voeding, ga jij je ook lichamelijk een stuk beter voelen. Waardoor je de mentale strijd ook beter aankunt!

Ooh ja, je krijgt bij mij geen weekmenu. Je gaat stap voor stap zelf aan de slag, met mij als stok achter de deur. En lukt het niet? Dan ben ik dagen via Whatsapp daar om jou te helpen.


schildklier_profiel_2_bd12f7c4-f326-4907

Hoe werkt het?

Alles wat je eet, drinkt, je nachtrust, stress-weerbaarheid en andere leefstijl gewoonten hebben effect op je gezondheid. Dit effect kunnen we in beeld brengen met bloed en speeksel onderzoek. Soms moet er namelijk echt verder onderzoek gedaan worden om alle puzzelstukjes bij elkaar te kunnen leggen.

Deze testen voer je zelfstandig thuis uit maar zijn inclusief 3 consulten (uitgebreide intake, bespreken resultaten en vervolg consult na 3 maanden), persoonlijk behandelplan en onbeperkt whatsapp of mail contact voor al jouw vragen.

Voordelen in het kort:

✓ Zelf thuis de test afnemen
✓ Je hoeft niet naar een prikpost
✓ Testresultaten na 6 of 14 werkdagen bekend, bij het microbioom onderzoek & de DNA-test duurt dit iets langer
✓ Gevalideerd door klinisch biochemicus en arts
✓ Getest in regulier SO 15189 gecertificeerd Europees lab
✓ Heldere uitslag en persoonlijk advies

Heb je nog een vraag?

MaeVitae draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches