Werkwijze

Op basis van een goede anamnese en (voedings-)advies afgestemd op jou persoonlijke behoeften. Bied ik mijn coaching en begeleiding op maat aan. Dit doe ik aan de hand van vragenlijsten die door jou zo concreet mogelijk ingevuld worden.Een goed begin is het halve werk!

Voor het eerste consult vraag ik je om een voedingsdagboek bij te houden en een intakeformulier in te vullen. Deze nemen we samen door tijdens het eerste consult. We nemen door wat jouw klachten en doelstellingen zijn. Samen kijken we welke klacht of doelstelling we als eerste aanpakken.

  • het afnemen van een uitgebreide anamnese (voedingsdagboek)
  • het uitvragen van een symptomenlijst en eventuele allergieën
  • een vragenlijst die jouw activiteit- en energieniveau concreet in kaart brengt 

Hoe ga ik verder te werk?

Met kleine stappen gaan we vervolgens aan de slag om jouw grotere doelstelling te bereiken. Te veel in één keer veranderen kan voor onrust of teleurstelling zorgen. Daarnaast is het belangrijk dat er voldoende tijd is om van een leefstijlverandering een gewoonte te maken. Dat lukt het best door de weg te vinden die het beste bij jou past en voor jou werkt. Ik ga je hierbij helpen door middel van bewustwording en praktische tips en handvatten die jij makkelijk kan toepassen in jou dagelijks leven.

Werkwijze consulten

1. Werkwijze eerste consult

Tijdens het eerste consult van 60 minuten bespreken we jouw intakeformulier met de klachten, voedingspatroon, leef- en werkomstandigheden en jouw wensen met betrekking tot behandeling. Na dit gesprek kun je aan de slag met makkelijk toepasbare tips en handvatten. Na een week hebben we een vervolgconsult, hierin bespreken we de volgende stappen waarmee we aan de slag gaan.

2. Werkwijze vervolgconsulten

Een vervolgconsult duurt 30 – 45 minuten. Hierin bespreken we jouw nieuwe ervaringen aan de hand van de door jou gemaakte opdrachten, behandelen we eventuele vragen en gaan we dieper in op jouw hulpvraag. Oude gewoontes veranderen is niet eenvoudig en heb je ook niet binnen een maand afgeleerd. Daarom zal ik jou ondersteunen en begeleiden met het aanpassen, variëren en het volhouden van jouw nieuwe leefstijl. Ik ben jouw stok achter de deur wanneer je een moeilijk moment hebt.

Wil je meer informatie over een van deze pakketten of een afspraak maken? Mail dan naar lifestylecoaching@maevitae.nl of vul het contactformulier in.

Open chat
Hi, waar kan ik je mee helpen?