Mijn diensten

Informatie

Orthomoleculaire geneeskunde

Orthomoleculaire geneeskunde is een aanpak van gezondheidszorg die zich richt op het optimaliseren van de gezondheid en het welzijn van een individu door middel van de juiste balans van voedingsstoffen, zoals vitamines, mineralen, aminozuren en vetzuren. Het doel is om individuen te helpen hun lichaam in optimale conditie te brengen en te houden, zodat zij een gezond en vitaal leven kunnen leiden. Het wordt toegepast door professionals in de gezondheidszorg en kan bijdragen aan de behandeling van verschillende aandoeningen en het verbeteren van sportprestaties en de algemene gezondheid en vitaliteit.

Video afspelen

Mijn diensten

2

Los consult

Advies nodig?

Geen tijd om een langdurig plan aan te gaan, maar wil je wel werken aan jouw gezondheid en welzijn?

Dan is een los consult een perfecte oplossing. In slechts één sessie kan je een-op-een spreken met mij op het gebied van gezondheid en welzijn, om te praten over jouw specifieke uitdagingen en doelen.

Tijdens de sessie kan je een-op-een advies krijgen over bijvoorbeeld het aanpassen van jouw voedingspatroon, het verbeteren van jouw slaap, het omgaan met stress, of het ontwikkelen van een effectief bewegingsprogramma. Samen met mij kan je jouw unieke behoeften bespreken en stappen zetten om jouw doelen te bereiken.

3

1:1 Gezond genieten programma

Nooit meer een dieet!

Krijg weer een gezonde relatie met voeding en word weer gelukkig met jezelf

Na het volgen van mijn online 1:1 Gezond Genieten Programma heb jij alle kennis, handvatten en tools om jouw eigen gezonde leefstijl te creëren. Nooit meer diëten, weg met de restricties en geen schuldgevoelens meer! Je gaat je niet alleen fitter & energieker voelen, maar je hele gezondheid krijgt een boost en je bent meer in balans.  

 

 

 

1

Labonderzoek

Bloed, speeksel, ontlasting en DNA

De oplossing is onderzoek doen

Juist door een bloedonderzoek te laten doen kunnen wij precies zien hoe het met jouw lichamelijk gezondheid is gesteld.

Bij eetproblematiek ontstaan er vaak tekorten aan voedingstoffen. Juist door deze aan te vullen met supplementen en voeding, ga jij je ook lichamelijk een stuk beter voelen. Waardoor je de mentale strijd ook beter aankunt!

Ooh ja, je krijgt bij mij geen weekmenu. Je gaat stap voor stap zelf aan de slag, met mij als stok achter de deur. En lukt het niet? Dan ben ik dagen via Whatsapp daar om jou te helpen.

Struggle jij al enige tijd met voeding en balans?

We weten allebei dat continue diëten niet de oplossing is voor onze problemen.  Je wordt er ongelukkig van, het zorgt voor eetbuienschuldgevoelens en een negatief zelfbeeld. Daarnaast verstoord het een hoop processen in het lichaam!

• Je hebt onderhand alle diëten geprobeerd, maar zonder blijvend resultaat. Je volgt strikt het schema, maar je hebt eigenlijk geen idee waarom je de voorgeschreven voeding moet eten, ook voel jij je vermoeid en hebt last van moodswings.
• Je ervaart schuldgevoelens wanneer je een ijsje, pizza of iets anders lekkers hebt gegeten. Vervolgens ga je de dag daarna weer bepaalde voeding vermijden of het compenseren, omdat je bang bent te zijn aangekomen.
• Label je voeding nog steeds als ‘goed’ en ‘slecht’, of hebt last van 'fearfoods'. Je vindt het lastig om maat te houden en hebt moeite met het vinden van de juiste balans. Een bakje chips wordt al gauw een hele zak
• Emotie eten en/of eetbuien of te weinig eten werken je continu tegen. Je vind het lastig om erachter te komen waarom je dit doet en misschien voel je enige vorm van schaamte. Het frustreert je en geeft jezelf vaak de schuld, waardoor je het lastig vindt om actie te ondernemen
• Je wilt jouw huidige leefstijl zo graag aanpassen, maar vindt het moeilijk om vol te houden of weet vaak niet waar te beginnen. Dit weerhoudt je om te beginnen of je valt snel weer terug in oude gewoontes

Herken jij jezelf hierin?

Meer informatie

Mijn diensten

Los consult

Hoe werkt het?

Eetproblematiek en orthomoleculaire therapie zijn onderwerpen die diep ingaan op hoe jouw levensstijl en voeding de algehele gezondheid beïnvloeden. In een los consult met mij ga je in gesprek met een gecertificeerd professional op dit gebied. Hierdoor krijg je de kans om de puzzelstukjes bij elkaar te leggen en te werken aan een gezondere levensstijl.

Tijdens dit los consult zullen we spreken over jouw voedingspatroon, gezondheidsdoelen en eventuele belemmeringen die het bereiken van deze doelen in de weg staan. Ik zal op basis van deze informatie een op maat gemaakt behandelplan maken, specifiek gericht op jouw unieke behoeften.

Een belangrijk aspect van orthomoleculaire therapie is het begrijpen van de impact van micronutriënten op jouw gezondheid. Het is dan ook mogelijk dat ik je adviseer om bepaalde supplementen te nemen of voedingsmiddelen aan jouw dieet toe te voegen om je lichaam de juiste voedingsstoffen te geven.

Gezond genieten programma

Wat ga je leren?

 • Welke beperkende overtuigingen en gedachtepatronen er bij jou spelen en hoe je deze kunt ombuigen zodat ze je niet langer kunnen weerhouden van het behalen van jouw doelen.
 • Je ontdekt hoe je jouw relatie met voeding in balans kunt brengen en hoe je omgaat met emotie eten en eetbuien. Nooit meer stress, spijt of schuld omtrent eten
 • Je leert meer naar je de signalen van je lichaam te luisteren en hiernaar te handelen. Zo krijg je niet alleen je gezonde relatie met voeding terug maar ook met je jezelf en jouw lichaam
 • Gericht naar jezelf en de huidige situatie te kijken zodat je weet waar je nu staat en wat wel en wat niet voor jou werkt.
 • Hoe je een einde maakt aan slechte gewoontes en hoe je nieuwe goede gewoontes kunt ontwikkelen

Labonderzoek

Hoe werkt het?

Alles wat je eet, drinkt, je nachtrust, stress-weerbaarheid en andere leefstijl gewoonten hebben effect op je gezondheid. Dit effect kunnen we in beeld brengen met bloed en speeksel onderzoek. Soms moet er namelijk echt verder onderzoek gedaan worden om alle puzzelstukjes bij elkaar te kunnen leggen.

Deze testen voer je zelfstandig thuis uit maar zijn inclusief 3 consulten (uitgebreide intake, bespreken resultaten en vervolg consult na 3 maanden), persoonlijk behandelplan en onbeperkt whatsapp of mail contact voor al jouw vragen.

Voordelen in het kort:

 • Zelf thuis de test afnemen
 •  Je hoeft niet naar een prikpost
 •  Testresultaten na 6 of 14 werkdagen bekend, bij het microbioom onderzoek & de DNA-test duurt dit iets langer
 • Gevalideerd door klinisch biochemicus en arts
 • Getest in regulier SO 15189 gecertificeerd Europees lab
 •  Heldere uitslag en persoonlijk advies

Download

Bundel

Vegan weekmenu & Gezonde boodschappenlijst

pexels-ella-olsson-1640772
pexels-maarten-van-den-heuvel-2284166
pexels-ella-olsson-1640775
pexels-jane-doan-793768
Gratis downloads