Maevitae

Loslaten, hoe doe je dat?

Leren loslaten is eng, maar het hoort bij het leven.

Loslaten zorgt ervoor dat je verder kunt, dat je weer gelukkig kan worden en kunt genieten van alles om je heen. Dit betekend niet dat het makkelijk is, want voordat je iets écht kunt loslaten zal je het eerst een plek moeten geven.

De volgende tips hebben mij geholpen om los te kunnen laten. Geef jezelf de tijd en de ruimte om door dit proces heen te gaan. Iets wat je altijd met je hebt meegedragen of waar jij je aan vasthoud, laat je niet de volgende dag los. Was het maar zo.

Je gaat jezelf tegenkomen, het kan zwaar worden maar je zal hier even doorheen moeten om te komen waar je naar toe wilt. Namelijk vrijheid, geluk, liefde en positiviteit. Uiteindelijk wordt je er alleen maar krachtiger van.

?????? ????, ???????? ?? ???????, ???? ?? ?? ????, voel je emoties! Moet je huilen? Huil. Ben je boos? Ga naar een plek om te schreeuwen. Voel je niks? Ga het niet forceren heb geduld, je emoties en gevoelens komen echt wel.

?????????? accepteer hoe het is gegaan. Je kunt niets meer aan de situatie of het verleden veranderen. Het enige wat je kunt doen is het proces aangaan, je emoties een plek geven en je leven opnieuw inrichten zodat deze past bij je nieuwe situatie. Zoek de buitenlucht op, kom tot rust of ga lekker sporten.

??? ??? ?? ??? é??? ?? ??? ???????

Schrijf alles op wat in je op komt. Waar droom je van? Vind jij je werk nog leuk? Wil je weer opnieuw studeren of toch verhuizen naar het buitenland?

Wil jij leren loslaten of heb je last van diverse klachten en wil je hier iets aan doen? Ga samen met mij aan de slag en breng je lichaam en geest weer in balans. Plan hier een gratis kennismakingsgesprek in of start direct met jou traject.